Joan Franquesa assesora sobre com crear empreses al Panamà

L'exvicepresident del Barça de l'etapa Laporta ha constituït una consultora especialitzada en qüestions panamenyes juntament amb un despatx d'advocats d'aquell país
L'ambaixador Roberto Arango –esquerra{ i Joan Franquesa a l'Ajuntament de Barcelona, el 13 de juny de 2014 / BCN PANAMÀ CONSULTING
L'ambaixador Roberto Arango –esquerra{ i Joan Franquesa a l'Ajuntament de Barcelona, el 13 de juny de 2014 / BCN PANAMÀ CONSULTING

L’advocat, empresari i exvicepresident del Barça Joan Franquesa està al capdavant de BCN Panamà Consulting, una consultora especialitzada en oferir assessoria fiscal, bancària, protecció de patrimoni i tot el que convingui a qui vulgui obrir un negoci o una empresa al país del canal.

 

BCN Panamà Consulting, amb oficines a Sant Cugat del Vallès i a Ciutat de Panamà, es va constituir fa dos anys fruit de la fusió dels despatxos Petra Consultoria, propietat de Joan Franquesa, i AFV & ASOC, acrònim del bufet d’advocats panameny Acosta, Fábrega, Vásquez y Asociados, liderat per Balbino Acosta.

 

Tal com figura en la seva pàgina web, entre els clients de BCN Panamà Consulting hi figuren l’Ajuntament de Barcelona –se suposa que és el de l’etapa de Xavier Trias–, la Pimec, Italsan –fabricant de canonades de Gavà– i Teyco, la constructora de la família Sumarroca que ara s’anomena TOP Proyectos y Contratas.

 

En la secció de preguntes més freqüents de la seva pàgina web, BCN Panamà dóna resposta a “què es necessita per constituir una societat panamenya?” o “quins instruments jurídics ofereix Panamà per protegir el meu patrimoni”. Es presenten com a especialistes sobre aquest paradís fiscal tan de moda des que va esclatar l’escàndol dels papers del despatx Mosack Fonseca.

 

Joan Franquesa està tan ficat en aquest projecte que fa dos anys va aconseguir que l’ambaixador de Panamà a Espanya, Roberto Arango, pronunciés una conferència a l’Ajuntament de Barcelona.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari