“Manguerada” de 7,5 milions als mitjans de comunicació catalans

Convocada l'adjudicació de subvencions de la Generalitat per l'any 2016
Título de la imagen
Título de la imagen

El departament de Presidència de la Generalitat ja té a punt la “loteria” que convoca cada any pels mitjans de comunicació de Catalunya… on sempre tots hi guanyen. El DOGC acaba de publicar les bases per sol·licitar les subvencions “estructurals” que beneficien les empreses privades del sector mediàtic i les organitzacions sense ànim de lucre (com el Col·legi de Periodistes) que es dediquen al “foment del periodisme”.

Aquest any, el volum total de les subvencions que es repartiran puja a 7,5 milions d’euros, que es distribueixen de la següent manera:

*3,9 milions d’euros pels diaris i les publicacions en paper

*1,5 milions pels diaris digitals

*0,8 milions per les entitats sense finalitat de lucre

*0,6 milions per les ràdios

*0,6 milions per les TV privades

Aquesta “sopa boba” que reparteix la Generalitat és molt benvinguda per les empreses catalanes de mitjans de comunicació que, d’aquesta manera, obtenen uns preciosos ingressos per seguir funcionant. A canvi, ja se sap, de fer “bondat”, d’obeir la llei de l'”això no toca” i de seguir la “cançó del procés”. Com en anys anteriors, EL TRIANGLE renuncia explícitament a acollir-se a la petició de subvencions.

Serà curiós comprovar si la “manguerada” també arribarà a la revista Catalonia Today, fundada pel president Carles Puigdemont i que, en l’actualitat, dirigeix la seva esposa, Marcela Topor.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari