Governació subvenciona el sous dels regidors

416 dels 948 ajuntaments catalans reben "compensacions" de la Generalitat per poder retribuir "determinats" càrrecs electes
meritxell borras
meritxell borras

El Departament de Governació i Relacions Institucionals, mitjançant la Direcció General d’Administració local, ha atorgat subvencions l’any 2015 a un ampli conjunt de municipis. Alguns dels imports, recollits a l’edició del passat dilluns del Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), són “ajuts extraordinaris” concedits “als ens locals” per projectes de reparacions de danys causats per aiguats, ventades o esllavissades.

Però, a més, Governació ha publicat en el mateix DOGC les “compensacions econòmiques a favor dels ajuntaments perquè abonin retribucions a determinats càrrecs electes locals”. Es tracta d’una llarga llista on figuren 416 ajuntaments de municipis petits d’arreu de Catalunya, que en totalitza 948.

Les subvencions van des dels poc més de 3.099 euros que reben Ivorra o Jafre fins a un màxim de 17.505,72 euros que perceben un bon grapat d’Ajuntaments: els d’Alforja, Avinyonet de Puigventós, Artesa de Lleida, Bossòst, Benissanet, Castellserà, Castellví de la Marca, Cercs, Castellnou de Bages, Corbins, Corbera d’Ebre, Figaró-Montmany, Font-rubí, Forallac, Horta de Sant Joan, Masdenverge, Montferrer i Castellbò, Montmell, Navata, Olesa de Bonesvalls, Oliana, Os de Balaguer, Portbou, Preses, Puigverd de Lleida, Riera de Gaià, Riudecanyes, Riudecols, Sant Iscle de Vallalta, Sant Julià del Llor i Bonmatí, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Martí de Centelles, Santa Maria d’Oló, Santa Pau, Secuita, Seròs, Soses, Torà, Torrelavit, Vall de Bianya, Vallmoll, Vilajuïga, Vilanova de Bellpuig, Xerta o Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides