Tisorada a la plantilla del Santander

El banc que presideix Ana Patricia Botín preveu tancar almenys 425 oficines enguany
ana patricia botin
ana patricia botin

El Santander, l’entitat bancària més gran d’Espanya, ha comunicat aquest dijous que reduirà la seva plantilla i prescindirà de 425 a 450 oficines enguany.

Segons els sindicats, no se sabrà l’abast de la tisorada sobre la plantilla fins a la setmana vinent, però preveuen força acomiadaments. La CGT, en concret, apunta que el Santander aplicarà un ERO.

El banc que encapçala Ana Patricia Botín, que totalitza 3.467 sucursals a Espanya, justifica aquesta reducció de la seva xarxa comercial i dels seus serveis centrals amb la necessitat de reformular el model de negoci i adduint l’entorn econòmic actual i l’increment dels costos regulatoris. La plantilla del Santander a Espanya suma 24.216 empleats.

Cau i s’aixeca el web d’ING
D’altra banda, el web d’ING Direct, entitat amb tres milions de clients al conjunt de l’Estat, ha quedat inaccessible des de la matinada d’aquest dijous, però la incidència ha estat esmenada de manera que les oficines d’aquesta entitat a Madrid, Barcelona, Sevilla i València poguessin estar operatives.

La caiguda del web, segons ha assegurat aquest banc, no ha afectat les targetes, els caixers, la seguretat dels sistemes ni a l’operativa (ni l’abonament de nòmines ni el pagament de rebuts).

La impossibilitat d’accedir a la plataforma, que ha impedit consultar comptes i executar transferències, s’ha superat cap a les 20 hores d’aquest dijous, però ha coincidit amb l’últim dia del mes, quan l’operativa s’incrementa.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari