Tots cap a Rio de Janeiro

RTVE dobla el nombre de directius que viatjaran aquest estiu als Jocs Olímpics
José Antonio Sánchez. President de RTVE
José Antonio Sánchez. President de RTVE

A banda dels periodistes i comentaristes acreditats que faran la cobertura informativa dels propers Jocs Olímpics, enguany està previst que viatgin a Rio de Janeiro onze directius i un redactor en cap de RTVE. Estem parlant del doble de càrrecs directius que van viatjar ara fa quatre anys als Jocs Olímpics de Londres. L’estiu del 2012 van assistir als jocs de la capital britànica cinc directius de l’ens públic.

Des de l’ens públic es diu que a aquests jocs hi viatjarà molta gent perquè és una transmissió des de l’altre costat de l’Atlàntic, i que es faran connexions pels informatius de La 1 i retransmissions directes des de rtve.es. El fet és que el cost econòmic del desplaçament de personal de RTVE cap a Brasil serà elevat, precisament, pel fet d’estar a l’altre costat de l’Atlàntic. Sorprèn que a banda de periodistes i comentaristes acreditats que treballaran per fer arribar la informació que es generi als jocs de Rio, i que en alguns casos ja han participat en altres cobertures informatives de les Olimpíades, a aquesta edició hi van fins a onze directius de RTVE que no tenen cap feina assignada amb la cobertura directa dels jocs.

El llistat, encara no tancat, dels directius acreditats és: José Antonio Sánchez (president de RTVE), Eladio Jareño (director de TVE), Alejandro Vega (director de rtve.es), David Valcarce (director de mitjà de TVE), José López Terradas (director d’esports de RNE), Yolanda García (directora d’esports de TVE), Javier Quevedo (sotsdirector de producció executiva d’esports), Marc Martín (sotsdirector de programes d’esports), Julián Reyes (cap d’esports d’informatius) i Víctor Sánchez (director operatiu tècnic). També aniran als jocs de Río, Jaime Garrido (director d’imatge) i Antonio Losada (director de producció de continguts de TVE), tot i que aquest dos ho faran a través del grup OBS (sistema de radiodifusió dels Jocs Olímpics).

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari