Dimecres calent a la CCMA

Els comitès d'empresa fan un balanç demolidor dels quatre anys de Duart i els treballadors de TV3 plantegen vagues parcials per Sant Jordi
brauli duart
brauli duart

Coincidint amb el quart aniversari de l’arribada de Brauli Duart a la direcció del consell la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), els comitès d’empresa de la ‘Corpo’ han publicat una repassada cronològica de la seva gestió que recull, com a últim fet destacat de “quatre anys nefastos”, la petició, per part de la CCMA i la Fiscalia, de set anys de presó contra un treballador a qui es relaciona amb la filtració de dades de l’ERO aplicat als mitjans públics catalans.

Per donar suport a aquest treballador i plantejar noves accions s’ha celebrat una assemblea aquest dimecres a les instal·lacions de Televisió de Catalunya, a Sant Joan Despí. Els participants han acordat instar al comitè d’empresa a la convocatòria d’aturades parcials durant la diada de Sant Jordi per exercir pressió i aconseguir que la CCMA retiri aquestes accions legals. Així mateix, han previst iniciar una recollida de firmes que pretenen lliurar a la direcció de la ‘Corpo’ el 15 d’abril com a mesura de suport al seu company. Els Comitès d’empresa i els Consells Professionals de TV3 i Catalunya Ràdio havien reclamat a Duart, sense resultats, que la demanda fos retirada.

En el balanç de l’etapa de Duart difós pels comitès d’empresa es destaquen, entre altres fets, les retallades pressupostàries i salarials, l’ERO filtrat i les conseqüències per al treballador denunciat, la supressió del canal 3XL i de l’emissora iCAT, la suspensió de la negociació del conveni (2013), la petició generalitzada de dimissió contra el director del consell de la CCMA i l’aplicació de “pactes dels partits del govern per renovar la cúpula directiva de TV3 i Cat Ràdio”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari