Més de 8.000 euros mensuals per a Santiago Vidal

L'exmagistrat inhabilitat és senador d'ERC
santiago vidal
santiago vidal

El jutge Santiago Vidal té una nòmina de més de 8.350 euros bruts mensuals. Vidal cobra el sou de senador de 2.813 euros bruts al mes (14 pagues). A més, per exercir de portaveu del Grup d’Esquerra Republicana de Catalunya al Senat, ingressa un complement de 2.667 euros bruts mensuals (14 pagues). Com que el jutge Vidal també és el portaveu republicà a altres comissions de la Cambra Alta, rep uns altres 1.046 euros bruts mensuals (14 pagues). I com que és senador per la circumscripció de Barcelona cobra una indemnització per despeses de 1.822 euros, que no paguen impostos (12 pagues). 

Tal com publica El Economista, els comptes de Santiago Vidal tenen altres aspectes interessants doncs l’any passat va cobrar 9.337 euros nets mentre va ser al càrrec de magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona, el què significa gairebé 1.000 euros nets a la setmana. Va ser suspès el febrer de l’any passat pel Consell General del Poder Judicial per tres anys per falta molt reu a l’haver participat en la redacció de l’esborrany de la constitució catalana.

L’any passat, pels mesos en què va ocupar un alt càrrec al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, des del 29 de juny, Santiago Vidal va ingressar un total de 27.781 euros nets, el què representaria un total anual de 84.078 euros, per sobre dels 80.589 euros bruts anuals que la mateixa Generalitat afirma haver pagat el 2015 als directors generals. Els comptes de Vidal es van arrodonir l’any passat amb l’ingrés de 29.481 euros d’una assegurança laboral durant els mesos que no va tenir feina estable.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari