Queixa dels treballadors de la CCMA pels nomenaments del Govern

Els comitès d'empresa de TV3 i de Catalunya Ràdio assenyalen que CDC i ERC s'estan repartint els principals càrrecs dels mitjans públics
brauli duart
brauli duart

Les decisions sobre la designació dels principals càrrecs de TV3 i Catalunya Ràdio per part del nou Govern de la Generalitat han provocat la queixa dels comitès d’empresa dels dos principals mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

En un comunicat conjunt, expressen que “és conegut que CDC i ERC han pactat la continuïtat de Brauli Duart” -l’etapa del qual al capdavant de la CCMA consideren “profundament negativa”- i que els dos grans partits de Junts pel Sí “s’estan repartint els principals càrrecs de TV3 i Catalunya Ràdio”. Duart a banda, destaca el nomenament de Saül Gordillo, antic soci del president Carles Puigdemont a Doble Utopia SL, com a director de la ràdio pública catalana, per bé que el comunicat no en fa referència explícita.

En canvi, els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio consideren que el repartiment de càrrecs que denuncia no correspon amb la nova etapa política i que “no es resolen els problemes plantejats als mitjans de la CCMA, sinó que poden empitjorar, i d’aquesta manera es consolida el control del Govern sobre el que han de ser mitjans públics, al servei de tota la societat”.

“El que pertoca és que el Parlament reprengui ben aviat les tasques de la reforma de les lleis audiovisuals i retorni a la via del consens, que és bàsica en una qüestió de país com són els mitjans de comunicació públics, que com el seu mateix nom indica no són mitjans que hagi de controlar el govern de torn“, exposen ambdós comitès d’empresa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides