Colau vol un partit d’àmbit català

Anuncia un "espai polític" pels drets socials i el dret a decidir
sarkozy
sarkozy

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat aquest dilluns la creació d’una assemblea constituent per copsar un espai, de defensa dels drets socials, contra la corrupció i pel dret a decidir, que l’alcaldessa entén que no tenen representació política a Catalunya.

L’objectiu dels líders de la coalició Barcelona en Comú (BC), que agrupa Guanyem BCN, ICV i Podem, és recuperar aquests espais per a la ciutadania, per sobre de “sigles i noms”. Aquest és el motiu pel qual Colau ha evitat parlar de naixement d’un nou partit, i tampoc ha desvetllat quin càrrec hi ocuparà.

Ara bé, la roda de premsa de presentació s’ha fet sense representants d’Iniciativa ni de Podem. Sí que ha intervingut el diputat d’En Comú Podem, Xavier Domènech.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides