Gabriel etziba a Mas que no és un acord “entre vencedors i vençuts”

La CUP anuncia vuit vots favorables i dues abstencions a la investidura de Puigdemont
Anna Gabriel, al Parlament
Anna Gabriel, al Parlament

La CUP ha anunciat vuit vots favorables i dues abstencions per “expressar la sana i necessària diferència entre nosaltres”, ha explicat la seva portaveu Anna Gabriel, durant el torn d’intervenció en el ple d’investidura al Parlament, el suport cupaire al candidat de JxS, Carles Puigdemont.

La portaveu ha retret a Mas que “semblava que venia aquest acord amb alguna cosa que tingués a veure amb el preu al seu cap. Aquests tres mesos ens fan dir coses que venen més de lectures partidistes que d’un nou Estat. No vam fer un acord de vencedors ni de vençuts”, ha explicat.

Gabriel ha negat que l’acord amb JxS afebleixi la tasca d’oposició que farà el grup durant la legislatura: “No hem abandonat cap dels nostres bastions. Ens comprometem amb tot allò que tingui a veure amb la ruptura de l’Estat espanyol, amb el procés constituent i amb el rescat social“.

Pel què fa a la dimissió de dos diputats, com a contrapartida a la renuncia de Mas, Gabriel ha dit que a la CUP “no li costa deixar escons” perquè “on millor ens trobem és al carrer”.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari