El cupaire Monge: “el procés és el major frau de la política catalana”

Tanca el seu compte de Twitter després de diverses piulades crítiques
monge
monge

“Aniria sent hora de posar sobre la taula la pura realitat: el procés és el major frau de la política catalana”. “Ni vam guanyar el 27-S, ni la UE farà res per nosaltres, ni hi haurà cap referèndum pactat. I l’oligarquia catalana no estriparà la baralla”. “Un mandat inexistent, un full de ruta en blanc, una legislatura morta, i encara parlem d’investir el major cadàver polític del moment. Bravo”.

Després de difondre aquestes piulades, el cupaire Xavier Monge ha tancat el seu compte de Twitter. Abans, però, aquest membre del secretariat nacional de la CUP, cap de llista el 2011 a les municipals a Barcelona, s’ha acomiadat dient: “Gaudiu del vostre regne de fanàtics”.

La piulada sobre el 27-S, publica El Món, era una resposta al militant de Poble Lliure al País Valencià i de la CUP d’Almàssera (Horta Nord) Toni Infante, qui havia expressat que “la CUP no es pot permetre malbaratar el plebiscit del 27-S”.

Les famílies de la CUP
Segons apunta el blog d’El Nacional, de les onze organitzacions que debatran el 3 de gener la decisió de la CUP, juntament amb els representants de les tretze assemblees cupaires, només dues aposten per l’acord amb Junts pel Sí i investir Artur Mas (Poble Lliure i Col·lectiu Drassanes), mentre que dues es posicionen més tèbiament (Crida Constituent i Constituents per la Ruptura) i la resta són obertament contràries facilitar-lo. Entre aquestes últimes cal comptar Endavant OSAN, Arran, Lluita Internacionalista, Corrent Roig, En Lluita, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i la Coordinadora Obrera Sindical.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari