La CUP elimina 500 inscrits a l’assemblea

Més de 3.500 persones s'han inscrit per participar a l'Assemblea Nacional
Título de la imagen
Título de la imagen

“No és per cap tema de pressió, sinó per aforament insuficient”, ha explicat el portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, Xavi Generó, aquest dimecres, just després d’anunciar que la mega assemblea que els cupaires celebraran diumenge s’ubicarà a Sabadell. Primer va ser a Esparreguera i després a Girona. Finalment serà a la pista d’atletisme coberta de la ciutat vallesana perquè s’han inscrit 3.577 persones, entre militants i simpatitzants.

La CUP ha hagut de passar la lupa per les fulles d’inscripció perquè no s’hi “infiltrés” cap interessat. Dels 4.022 inscrits, entre noms duplicats, errors a les entrades del formulari o persones que no han havien estat avalades per les assemblees locals.

La votació, que s’havia previst fer-la amb comandaments a distància, s’ha canviat pel volum de participants i les votacions, finalment, seran a mà alçada o per mitjà d’urnes. Votació per eliminació, per anar traient l’opció menys valorada. Si el 25% dels assistents ho demana serà secret.

L’assemblea començarà a les 9h amb la presentació d’informes, debats i anàlisis de conjuntura, que es poden consultar en obert a la web cupaire. Ben dinat es faran les dues rondes de votació i cap a les 20:30h és previst que es coneguin els resultats.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari