Sánchez-Camacho troba “espectacular” el resultat del PP

És el pitjor des del 1989 del partit fundat per Fraga i presidit per Rajoy
Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

El Partit Popular ha guanyat en vots -més de 7.215.000- i escons -123- a Espanya aquest 20 de desembre, conquerint a més una majoria folgada al Senat, però en aquesta contesa ha perdut 63 diputats, la majoria absoluta i, pràcticament, les opcions de formar Govern.

Malgrat tot això, i el fet de ser els pitjors resultats del PP en unes eleccions generals des del 1989, Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del PP de Catalunya, número tres dels populars per Barcelona i futura diputada al Congrés, troba que és “un resultat espectacular” i que “en el fons ha sigut una victòria”.

Això ha expressat, revela Okdiario, aquest dilluns a Madrid, on es reunia el comitè executiu del PP, al qual ha assistit per primer cop en els darrers anys l’expresident del Govern José María Aznar.

Segons aquest digital, altres barons populars han apuntat en la mateixa línia que Sánchez-Camacho, per bé que de manera més moderada. Entre ells, l’exalcaldessa de València Rita Barberà, el ministre de Sanitat Alfonso Alonso i l’expresident de la Regió de Múrcia i vicepresident de l’Eurocambra Ramón Luis Valcárcel. Altres, explica Okdiario, han fet saber que estan orgullosos de Rajoy, casos de l’expresident de La Rioja Pedro Sanz i de l’eurodiputat Luis de Grandes.

Pel que fa a Catalunya, on els populars passen d’11 a 5 escons, Sánchez-Camacho havia manifestat la seva satisfacció per haver empatat amb una formació en auge com Ciutadans i haver obtingut un resultat que ha titllat de “digne”.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari