Josep Pujol acaba l’any acomiadat

Cobrava, a Miami, 660.000 euros anuals d'Indra
josep i pere pujol
josep i pere pujol

Indra farà efectiu l’acomiadament de Josep Pujol Ferrusola, fill de l’expresident Jordi Pujol, la setmana vinent, revela aquest dilluns Okdiario.

Josep Pujol ha treballat els darrers mesos a Miami, on el va traslladar aquesta multinacional quan encara era l’únic membre de la família Pujol no imputat en cap causa. Allà percebia 660.000 euros anuals, sumant el seu sou i un afegit com a expatriat, per bé que la seva aportació era gairebé nul·la, publica el mateix digital citant fonts de l’empresa.

L’entrada d’aquest fill de Jordi Pujol a Indra es va produir l’any 2002, quan la multinacional va adquirir la consultora Europraxis, de la qual Josep Pujol era fundador i soci. L’operació ha cridat l’atenció del magistrat José de la Mata, que instrueix a l’Audiència Nacional el cas del fill primogènit dels Pujol Ferrusola, Jordi jr. Els investigadors troben que el preu pagat -44,4 milions d’euros- era molt superior al valor real de la consultora.

Indra ha estat renovant els seus càrrecs directius i té el control de la despesa, que inclou la contenció dels salaris més alts, en el punt de mira, fet que no afavoria la posició de Josep Pujol, qui està imputat per un delicte de blanqueig de capitals a l’Audiència Nacional.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari