Errors a la web oficial de l’escrutini

Interior ha recomanat no fiar-se dels resultats
Errors a la web de l'escrutini

A les 14h d’aquest diumenge, la web oficial que difon l’escrutini de les eleccions generals d’aquest 20-D ha mostrat resultats diferents dels anunciats a les rodes de premsa dels representants del Govern i ha ofert dades de participació que corresponien a les 18h. El ministeri d’Interior ha recomanat, segons eldiario.es, “no atendre” les dades que oferia la web oficial.

Per primer cop en unes eleccions generals, l’adjudicació per dur a terme la publicació l’escrutini no es va adjudicar a l’empresa Indra. La UTE formada per Sctyl i Telecom, beneficiària de l’adjudicació, podria ser sancionada amb una multa del fins el 10% del valor del contracte, d’11,9 milions d’euros, si la seva tasca és “defectuosa”, informa ‘elBOEnuestrodecadadía‘.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari