Mas: “el cas Pujol ens ha fet mal”

El president en funcions desvincula CDC de l'afer del seu fundador i del cas Innova
Artur Mas al Parlament
Artur Mas al Parlament

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha reconegut aquest dijous durant una entrevista concedida al programa El món a RAC1 que “el cas Pujol ens ha fet mal”, però ha afegit que “no és un tema de Convergència, és un tema de la família Pujol”.

Pel que fa al cas Innova, en la quarta peça del qual s’acaben d’afegir 60 imputats més relacionats amb l’escàndol de les pròtesis de Traiber, Mas ha dit que “no té res a veure amb CDC. Té relació amb l’Ajuntament de Reus“.

Així mateix, ha assegurat que no s’ha parlat d’un canvi de nom de Convergència, que considera que és una marca política “plenament vigent”, per bé que també indica que existeix “una reflexió” en curs “perquè hi hagi un gran partit que ocupi el màxim espai central d’una Catalunya independent”. 

Quant a la negociació de Junts pel Sí amb la CUP, el president en funcions diu que hi ha “un clima millor”, però ha avisat la CUP que si no el veten a ell, “molta gent baixa del tren”. Sobre la correlació de forces amb els cupaires en el ‘procés’, planteja que si mana la CUP, molta gent plega i “el procés se’n va a fer punyetes”.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari