El candidat Homs i l’imputat Vilarrubí dinen junts

'El Confidencial' els fa la foto al Via Veneto
homs 26-maig-15
homs 26-maig-15

Una figura molt ben connectada a la vella guàrdia de Convergència i un dels principals exponents actuals del partit que lidera Artur Mas van dinar plegats aquest dimecres a l’exclusiu restaurant Via Veneto de Barcelona, com demostra una fotografia publicada per El Confidencial. Són dos noms destacats, per motius diferents, de l’actualitat d’aquesta setmana: Carles Vilarrubí i Francesc Homs.

Vilarrubí ha declarat el passat dilluns a l’Audiència Nacional com a imputat en el cas de Jordi Pujol Ferrusola. El jutge José de la Mata el va interrogar sobre els pagaments, per un total de 403.000 euros, efectuats pel primogènit de l’expresident Jordi Pujol a la societat Restaurants de Cerdanya, de la qual Vilarrubí va ser promotor. La UDEF s’ensuma que es tractava d’una façana amb què Jordi Pujol jr. blanquejava diners andorrans.

Per la seva part, l’exportaveu del Govern Quico Homs, que té l’agenda plena aquests dies de reunions, actes i aparicions als mitjans, és la punta de llança del darrer gir del discurs convergent, ara enfocat al pactisme amb Madrid, amb les eleccions generals a l’horitzó. El seu aterratge a la capital espanyola com a cap de la candidatura convergent al Parlament espanyol, Democràcia i Llibertat, és qüestió de setmanes.

No ha transcendit el contingut de la conversa entre tots dos en un lloc particularment poc discret, on hi havia a prop i per separat el periodista Josep Cuní i el columnista Salvador Sostres en aquell moment, explica una font del mateix digital. Vilarrubí i Homs es van adonar que els havien fotografiat i Homs ha fet broma sobre aquest fet, publica El Confidencial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides