El PP apel·la al sentiment, C’s a la corrupció

L'unionisme segueix estratègies diferents a la sessió parlamentària sobre la resolució independentista
Título de la imagen
Título de la imagen

El discurs de l’unionisme d’aquest dilluns al Parlament, durant el debat sobre la resolució independentista signada per JxS i la CUP, ha seguit estratègies diferents: el PP ha apel·lat a la convergència dels sentiments espanyolista i català. Albiol ha recordat, com va fer Podem durant la campanya del 27-S, els seus orígens: pare espanyol i mare catalana. “Ells m’han ensenyat a estimar les dues banderes”, ha dit el dirigent popular, qui també ha repetit la frase que últimament s’ha entonat des del carrer Gènova de Madrid, seu central del PP: “Tinguin la total garantia que ni el senyor Mes ni el senyor Junqueras ni l’extrema esquerra radical trencarà la unitat d’Espanya “, ha dit l’ex alcalde de Badalona, en un discurs gairebé íntegrament en castellà.

C’s ha deixat pràcticament de costat el sentimentalisme i s’ha avançat al discurs de la tarda, d’investidura del president de la Generalitat, per dirigir-se directament a Artur Mas. També en castellà, la líder de l’oposició, Inés Arrimadas, ha atacat el president en funcions pels casos de corrupció que esquitxen (o empapen) Convergència. “No creu que aquesta fugida cap a davant tal vegada no sigui bona per a Catalunya?”, ha dit Arrimadas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides