PP i CUP s’enganxen a Twitter

Arran del fre de PP, C's i PSC a la resolució parlamentaria impulsada pels grups independentistes
CUP i PP a Twitter
CUP i PP a Twitter

El filibusterisme parlamentari del Partit Popular ha servit per suspendre temporalment, fins la setmana vinent, la tramitació d’urgència de la resolució d’inici del procés independentista pactada aquest dimarts per JxS i la CUP. El PP, que encara no s’ha constituït com a grup, impossibilita la reunió de la Junta de Portaveus per resoldre les resolucions presentades per PSC i C’s de considerar l’admissió a tràmit de la proposta independentista.

La CUP ha replicat a la xarxa un missatge del PP que diu: “Som el partit que frena els independentistes de JxS i CUP”, i que adjunta un muntatge que simula un diari que titula: “El PPC bloqueja la tramitació del Ple per a la ruptura d’Espanya”. La resposta cupaire: “Va, deixeu el filibusterisme i feu el favor de constituir-vos com a grup”.

El PP ha replicat: “No és un acte de filibusterisme, és un acte de responsabilitat per la unitat d’Espanya”. I ha adjuntat una bandera espanyola.

La CUP ha contestat amb una definició de filibusterisme, com a tècnica d’obstruccionisme parlamentari per ajornar una decisió. El darrer missatge del PP ha estat el dibuix d’una bandera espanyola.

El PP té fins dijous de la setmana vinent per constituir-se com a grup parlamentari.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari