Nova amenaça ultradretana al fotoperiodista Jordi Borràs

Pedro Chaparro, vicepresident de Democracia Nacional, exhorta a agredir-lo
chaparro DN

Sobre la tarima i davant del faristol, el vicepresident de Democracia Nacional, Pedro Chaparro, s’ha guanyat els aplaudiments dels adeptes de la ultradreta que l’escoltaven aquest 12 d’octubre a Barcelona quan els ha exhortat a agredir el fotoperiodista Jordi Borràs, conegut per treballs sobre la presència i les accions de la ultradreta a Catalunya com Plus Ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya.

Hemos visto por ahí a esta rata, Jordi Borràs. Os pido a todos que miréis a vuestro lado y, si si está, le déis un capón. No muy violento, no vaya a ser que os vayan a detener. Pero dadle una buena hostia y que se vaya“, han dit Chaparro a Montjuïc.

Per la seva part, el grup de periodistes Ramon Barnils, del qual forma part Borràs, ha demanat a la Fiscalia especial de delictes d’odi i discriminació “que actuï d’ofici contra aquest tipus d’amenaces que massa vegades queden impunes”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari