Vicent Sanchis equipara la CUP amb “neofalangistes”

El vicepresident d'Òmnium acusa les esquerres, excepte ERC, de desitjar la mort política de Mas
vicent sanchis
vicent sanchis

El periodista Vicent Sanchis, vicepresident d’Òmnium Cultural, compara l’actitud de la CUP de negar-se a investir Artur Mas com a president de la Generalitat a la “premsa neofalangista”. Textualment, l’exdirector del diari Avui i un dels més ferms candidats a dirigir l’Ara, escriu: “Aquesta esquerra, sigui ara el PSC, sigui Iniciativa o Podemos, o sigui la CUP, desitja la mort política d’Artur Mas amb la mateixa radicalitat que la volen el govern de l’Estat o la premsa neofalangista“. Aquest paràgraf forma part de la seva peça d’opinió al digital El Món titulat “La mort de Mas“.

Sanchis li deu molts favors a Mas i al seu predecessor convergent en la presidència de la Generalitat, Jordi Pujol, i forma part de la llarga llista de comentaristes polítics que assisteixen desesperats a la possibilitat que no repeteixi en el càrrec.

L’article s’acaba gairebé amb una súplica per salvar la seva presidència: “Artur Mas és el candidat d’una força política que ha obtingut més d’1.600.000 vots i representa una sensibilitat social que no pot quedar exclosa del procés sobiranista sense alterar-lo i desarticular-lo.  No es tracta de “salvar el soldat Mas” una vegada més. Es tracta de salvar el procés, que només té sentit si és inclusiu, transversal i interclasista”.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari