Mas esgrimeix Europa contra la CUP

Reclama la majoria absoluta perquè el 'procés' no quedi "coix"
artur mas
artur mas

Conscient de les dificultats que comportarà pel seu futur polític el fet que la seva candidatura hagi de necessitar el suport de la CUP, el president Artur Mas, número quatre de Junts pel Sí i aspirant a la reelecció, ha escomès la formació que encapçala el 27-S Antonio Baños.

Per fer-ho, en un acte de campanya celebrat aquest dijous a Girona, un dels grans feus independentistes, Mas ha esgrimit el factor europeu, tot dient que el vot a la CUP “a Europa serà un vot que no ens ajudarà en res”. “Europa ens ha de reconèixer en última instància”, ha insistit.

En el seu punt de mira hi ha la necessitat d’assolir la majoria absoluta en solitari, poc probable segons la majoria de sondeigs publicats. En aquest sentit, ha indicat que si acaben necessitant la CUP, formació que no pensa donar-li suport perquè repeteixi com a president, “tot això que fem quedarà coix”.

Com més vots tingui Junts pel Sí, més força tindrà Catalunya per assolir tots els seus objectius nacionals”, proclama l’actual president del Govern la Generalitat.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari