‘Mea culpa’ d’Alfred Bosch

El líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, penedit per haver iniciat la 'guerra de les banderes' el dia de la Mercè
bosch merce
bosch merce

Em sap greu tot el que ha passat, i havent reflexionat sobre el meu acte, haig de reconèixer que no vaig estar encertat. Segur que no era el moment ni era el gest que calia”. Amb aquestes paraules, el president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, s’ha mostrat penedit per haver penjat una estelada al balcó del Consistori aquest dijous, dia de la Mercè, una acció resposta pel popular Alberto Fernández-Díaz amb el desplegament d’una bandera d’Espanya.

Per això vull oferir les meves disculpes a tots els que s’hagin pogut sentir ferits o ofesos, els que hagin trobat el fet poc oportú i sobretot, als milers de persones que fa dies que treballen en l’objectiu més noble que ens hem marcat com a poble, i que ara hagin pogut sentir-se perjudicats. A qualsevol persona que hagi molestat el gest o la situació que es va crear arrel d’aquest fet no puc més que disculpar-me.”, diu Bosch en una carta publicada al seu bloc.

“Estimo Barcelona i estimo Catalunya. Res més lluny del meu ànim que fer mal a la meva ciutat o el meu país, ni molt menys a cap persona sigui d’on sigui, vingui d’on vingui, pensi el que pensi. Sóc l’únic responsable dels fets, n’assumeixo la responsabilitat i us demano les més sinceres disculpes“, conclou.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari