La Policia vol lligar curt el Júnior

Estudia plantejar al jutge que dicti mesures que impedeixin moviments de diners del primogènit de l'expresident Pujol
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Els investigadors del cas de Jordi Pujol Ferrusola volen impedir que el primogènit de l’expresident de la Generalitat efectuï moviments de diners a altres paradisos fiscals. Per aquest motiu estudien plantejar al jutge José de la Mata que decreti presó provisional contra Jordi Pujol jr. o que, almenys, li retiri el passaport, publica El Confidencial citant fonts de la investigació.

Les conclusions sobre la comissió rogatòria amb què Andorra va remetre informació sobre els comptes de Jordi Pujol Ferrusola a Andbank i la Banca Privada d’Andorra no han arribat encara a l’Audiència Nacional, però fonts bancàries citades per El Confidencial han assenyalat que la documentació de les entitats andorranes demostra que el primogènit de l’expresident de la Generalitat va començar a treure diners quan l’Audiència Nacional el va començar a empaitar.

En total, hauria mogut més de 5 milions els darrers dos anys i mig cap a comptes i societats de Panamà, principalment, i també de Mèxic, l’Argentina i el Regne Unit. Caldran noves comissions rogatòries, així doncs, per localitzar la fortuna del Júnior, qui, sense mesures cautelars, tindria capacitat per maniobrar i moure novament la seva fortuna.

Els investigadors de le UDEF creuen que Jordi Pujol jr. es va poder beneficiar de la manca de mesures cautelars i, segons El Confidencial, esperen que l’informe sobre les dades remeses per Andorra convenci el jutge De la Mata de lligar curt el fill gran de l’expresident Jordi Pujol.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari