Jordi Sumarroca, lliure sota fiança

El conseller delegat de Teyco, acusat de subornar l'exalcalde de Torredembarra, havia ingressat el 25 de juliol a la presó
Jordi Sumarroca
Jordi Sumarroca

L’Audiència Provincial de Tarragona ha deixat aquest dimarts en llibertat, sota una fiança de 600.000 euros, Jordi Sumarroca, conseller delegat de la constructora Teyco acusat d’haver subornat l’exalcalde convergent de Torredembarra Daniel Masagué.

Sumarroca, que va ingressar a la presó el passat 25 de juliol, està acusat de suborn, blanqueig de capitals i delicte contra l’Administració.

Segons la investigació, Jordi Sumarroca és una figura clau en una suposada trama de corrupció i va pagar comissions de fins a 1,4 milions d’euros a Masagué.

La defensa de Sumarroca va recórrer contra l’ordre d’empresonament dictada pel jutjat d’instrucció número 1 del Vendrell argumentant que la decisió era desproporcionada.

Els Sumarroca
Jordi Sumarroca pertany a un dels clans més poderosos del pujolisme, que forma part de l’entorn de negocis de Jordi Pujol Ferrusola. El seu pare, Carles Sumarroca Coixet, fou un dels fundadors de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), i el seu germà, Carles Sumarroca Claverol, és exconseller delegat de Comsa-Emte i expresident de l’associació empresarial convergent FemCAT. Tots dos van declarar la passada tardor a l’Audiència Nacional sobre les seves relacions amb el primogènit de l’expresident de la Generalitat.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari