Dia de fúria a Salou

Aldarulls arran de la mort d'un home senegalès durant un operatiu dels Mossos contra el 'top manta'
salou aldarulls
salou aldarulls

Un home de nacionalitat senegalesa de 50 anys ha mort a Salou cap a les 6 del matí d’aquest dimarts després d’haver saltat per la finestra d’un tercer pis quan efectius policials entraven al seu habitatge en el marc d’un operatiu contra el ‘top manta’, segons han explicat els Mossos d’Esquadra.

La seva mort ha encès més de 200 persones de la comunitat senegalesa en aquesta localitat, que s’han enfrontat violentament als Mossos, llançant-los objectes, i han tallat la via del tren, la qual cosa ha afectat les comunicacions locals, amb Barcelona i els viatges de llarga distància.

En l’operatiu, els Mossos han detingut 12 persones i han confiscat material. Segons Xavier Gámez, intendent portaveu dels Mossos, estava prevista la detenció de l’home que ha mort aquest dimarts.

En els aldarulls posteriors, unes 20 persones han patit ferides lleus, una desena d’ells policies. A més, una persona ha estat detinguda per aquests fets.

Crida de l’Ajuntament
El Govern municipal de Salou ha emès un comunicat on lamenta la mort del ciutadà senegalès i condemna els actes violents posteriors.

La comunitat senegalesa dubta de la versió policial, segons la qual l’home va saltar per la finestra “en detectar la presència policial”.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari