Quins moviments empresarials fa Leo Messi?

Messi
Messi

En els últims mesos, el seu pare, Jorge Horacio Messi, imputat per frau fiscal, s’ha retirat com a administrador de les empreses i ha estat rellevat per Rodrigo Martín Messi, germà del crack argentí del Barça.

Lionel Messi opera a través de sis empreses, amb seu social a Barcelona i a Castelldefels, en les quals el seu nom no apareix entre els administradors però sí el del seu germà gran. El buc insígnia és Limecu España 2010 SL, acrònim de Lionel Messi Cuccitini, des de la qual inverteix en diversos sectors, especialment en l’immobiliari, tant aquí com a l’Argentina.

Lionel Messi i el seu pare, tots dos imputats, van cessar com a administradors solidaris de Limecu el desembre passat i, al maig, van cessar tots els apoderats: Inmaculada Semur, Anna Sarri, Eva Blázquez, Berta Romero i els germans Iñigo i Ángel Juárez. En aquests moments, al capdavant de Limecu hi apareix Rodrigo Martín Messi com a administrador únic.

Limecu controla dues altres empreses: Digital Messi SL, des de la qual es gestionen drets publicitaris i d’imatge, i Edificio Rostower SA, una immobiliària que és propietària del bloc d’oficines Rostower del carrer Urgell.

Les altres societats de Lionel Messi administrades pel seu germà són El Rincón de Rosario SL –dedicada a inversions–, Leo Messi Management SL i Jenbril DI SL –les dues últimes gestores de drets d’imatge–.

Les grans inversions no les fa aquí, sinó al seu Rosario natal. Prop d’aquesta ciutat, Messi ha fet una inversió milionària en la urbanització i en el club de camp d’Azahares del Paraná, unes instal·lacions que compten amb piscines, camp de golf i, evidentment, camps de futbol. A l’Argentina també té interessos en el sector de la restauració, alimentació i, fins i tot, en l’elaboració de vins. El seu soci en aquest últim negoci és la Bodega Martín Bianchi, de la ciutat de Mendoza.

 

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari