Vaga indefinida a Valeo

Els treballadors de Martorelles protesten contra el tancament de la planta y el trasllat de la seva producció a Saragossa
valeo
valeo

El comitè d’empresa de la planta de Valeo a Martorelles no ha reculat ni un pas després de constatar que “no hi ha hagut oportunitat de negociació” i ha mantingut la seva convocatòria de vaga indefinida, que ha començat aquest dimecres a les 22 hores.

Els treballadors d’aquesta empresa proveïdora de components del sector de l’automòbil denuncien que la decisió de tancar la planta de Martorelles i traslladar-ne l’activitat a Saragossa, amb trasllat de treballadors inclòs, és una deslocalització emmascarada i plantejada amb mala fe.

Segons Manuel Zamora, president del comitè d’empresa de Valeo a Martorelles, els treballadors que acceptin els trasllat a Saragossa patiran una tisorada salarial que xifra de 7.000 a 10.000 euros anuals i aquells que no l’acceptin seran acomiadats amb una indemnització de 20 mesos per anys treballat.

El Govern de la Generalitat ha explicat que intentarà impedir el tancament de la planta de Martorelles, que afecta 257 treballadors, i el director general de Relacions Laborals, Jordi Miró, ha anunciat que sol·licitaran una reuniió urgent amb la cúpula de Valeo per mirar d’evitar el trasllat o, almenys, aconseguir que no s’executi quan la gent ha marxat de vacances. Els alcaldes de Martorelles i Mollet també donen suport a la lluita dels treballadors.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari