Prossegueix el cas Palau amb les mateixes imputacions

El jutge ha rebutjat l'arxiu, demanat per CDC i set dels investigats
felix millet
felix millet

El cas del saqueig del Palau de la Música i el suposat pagament de comissions a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) prossegueix i manté els mateixos imputats, avança aquest dijous El Periódico.

El jutge ha desestimat els recursos presentats per les defenses de set dels imputats i de CDC, que sol·licitaven que arxivés el cas.

El maig es va cloure la investigació i es va dictar un acte judicial que mantenia les imputacions dels principals acusats, entre els quals hi ha Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull, així com directius de Ferrovial i l’extresorer de CDC Daniel Osàcar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides