Andrea Levy va ser becària del conseller Antoni Siurana

La nova responsable dels programes electorals del PP va treballar dos anys com a assessora del departament d'Agricultura en temps del tripartit d'esquerres
andrea levy
andrea levy

No se n’amaga. La vicesecretària d’Estudis i Programes del PP, la barcelonina Andrea Levy, es va estrenar en el món de la política com a assessora del departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat quan estava encapçalat pel socialista Antoni Siurana. Levy hi va treballar de becària durant prop de dos anys.

En una entrevista a La Razón publicada el 22 de maig de 2012, fa més de tres anys, quan li van preguntar com havia arribat al PP català, Levy va respondre que “de casualitat. A la primera carrera -Relacions Internacionals i Protocol- vaig obtenir una beca per treballar com a assessora d’un conseller socialista de la Generalitat. Vaig estar dos anys com a tècnica al departament d’Agricultura i allà vaig començar a sentir atracció per la política. Vaig parlar amb la meva tutora per estudiar per quin partit tenia més sensibilitat. Vam analitzar diferents opcions i al final va ser el PP. Vaig anar al carrer Urgell, vaig trucar a la porta i vaig dir: Hola vull afiliar-me“.

Aleshores va entrar a Nuevas Generaciones, les joventuts del partit, de les quals en va ser Secretària de Comunicació. Després, Alicia Sánchez-Camacho la va fitxar com a responsable d’Estudis i Programes del PP català i, ara, Jorge Moragas se l’ha emportat perquè s’encarregui d’aquesta mateixa àrea en el PP estatal.

Quan se li va acabar el contracte de becària al departament d’Agricultura, Levy va treballar una temporada a la delegació barcelonina del despatx d’advocats Uría Menéndez, concretament a la secció de Dret Mercantil. En la seva fitxa del Col·legi d’Advocats de Barcelona consta que, en l’actualitat, “no exerceix”. Ara viu de les tertúlies als mitjans i de la vicesecretaria del PP.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari