Qui són els padrins del nou director del Circuit de Catalunya?

Joan Fontseré
Joan Fontseré

Aquest 19 de juny, Joan Fontseré substitueix Salvador Servià com a director del Circuit de Montmeló.

Joan Fontseré és militant de Convergència i, en aquestes últimes municipals, es va presentar com a cap de llista de CiU a Sant Feliu de Codines, però va resultar derrotat, en imposar-se per majoria absoluta Junts per Sant Feliu, una llista d’esquerres que simpatitza amb Ada Colau, amb la qual Fontseré haurà de negociar si manté les subvencions per a la Fórmula-1 de Montmeló. La nova alcaldessa de Barcelona ha dit que prefereix gastar-se els 4 milions d’euros anuals que Xavier Trias donava a la Fórmula-1 en beques menjador per a escolars.

Gràcies als seus contactes polítics a Convergència, especialment amb l’entorn del president Artur Mas i del conseller Felip Puig, Fontseré va ser nomenat el 2011 director del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Ara, la Generalitat ha decidit substituir un històric pilot de ral·lis com Salvador Servià, que també va ser senador convergent per Girona, per un gestor d’empreses esportives com Fontseré, actual regidor de l’oposició al seu poble.

En tot cas, de Fontseré s’explica que el seu veritable “padri” és Carles Vilarrubí, exalt càrrec dels governs de Jordi Pujol i actual vicepresident del Barça, que va ser qui el va col·locar a l’empresa d’organització d’espectacles esportius Octagon Esedos.

Del 2000 al 2011, Fontseré va ser el responsable de l’àrea de motor i, posteriorment, de nous negocis de la consultora Octagon Esedos, per a la qual també va treballar Iñaki Urdangarin, el qual ha deixat de ser duc consort de Palma, però no perquè s’hagi separat de la infanta Cristina, sinó perquè el seu cunyat, el rei Felip VI li ha retirat aquest títol.

Fontseré va deixar Octogon Esedos per anar-se a dirigir el CAR de Sant Cugat i, ara, l’acaben de catapultar al Circuit de Catalunya perquè intenti salvar la Fórmula-1. Carles Vilarrubí, amant de les curses de motor, estarà encantat amb aquest nomenament.

(Visited 278 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari