Sostres debuta diumenge a ‘ABC’, “si Déu vol”

Accepta que el nou director d'El Mundo' l'hagi fet fora: "Sóc de dretes i jeràrquic"
salvador sostres
salvador sostres

L’excolumnista de l’Avui i membre adherit a la convergent fundació Catalunya Oberta Salvador Sostres ha trobat aixopluc per a les seves opinions al diari ABC, un cop el nou director d’El Mundo, David Jiménez, ha decidit no comptar amb ell.

“Me habría gustado que me hubiera dado una oportunidad, la oportunidad de entendernos trabajando juntos, pero no ha querido dármela. Está en su perfecto derecho también, y yo soy de derechas y jerárquico”, ha dit sobre aquesta decisió.

El debut de Sostres al diari catòlic i monàrquic de Vocento, fundat pels aristòcrates sevillans Luca de Tena, es produirà aquest diumenge, 7 de juny, “si Déu vol”, ha avançat el mateix Sostres.

“No me lo esperaba y estoy triste”, ha explicat en un text de comiat titulat “Me han echado”, publicat en castellà en el seu web personal.

Pel que fa als agraïments, en dedica, entre altres, a Pedro J. Ramírez, l’exdirector i fundador d’El Mundo i responsable la incorporació de Sostres, i a l’successor de Ramírez, Casimiro García-Abadillo: “Mi amor a Pedrojota, que me fichó, y me defendió cuando estuvimos casi solos contra todos; y mi amor también a Casimiro, que confió en mi, me protegió cuando me hizo falta y me trató con una delicadeza que siempre llevaré en el corazón.”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides