Blatter es corona entre la pudor

'Goleja' el jordà Ali bin Al Hussein, que es retira abans de la segona ronda de votacions
armes
armes

Sepp Blatter presidirà per cinqué mandat consecutiu la FIFA malgrat l’escàndol de corrupció que ha esclatat aquest dimecres, quan les autoritats suïsses van detenir diversos dirigents de l’organisme que governa el futbol mundial i va transcendir que directius com l’espanyol Ángel María Villar estaven sota la lupa de la Justícia per les adjudicacions dels Mundials de Rússia 2018 i Qatar 2022.

Un cop s’ha reprès el Congrés de la FIFA -s’havia desallotjat l’estadi de Zuric on se celebra per una amenaça de bomba-, Blatter, de 79 anys, s’ha imposat clarament en una primera roda de votacions al seu únic contrincant, el príncep jordà Alí bin al-Hussein, per 133 vots a 73.

El suís, màxim mandatari del futbol mundial des del 1998, hagués necessitat 140 vots per proclamar-se president a la primera, però no ha necessitat la segona votació: Alí bin al-Hussein s’ha retirat.

Blatter, indemne de moment a les greus acusacions de corrupció sistemàtica atribuïda a molts dels seus alts directius, ha dit en el seu discurs: “No necessitem una revolució, sinó una evolució. Em fan responsable d’aquesta tempesta. D’acord. Assumeixo la responsabilitat i estic disposat a seguir endavant”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides