Ofensiva 2.0 contra Ciutadans

El hashtag #DesmontandoACiudadanos, que aplega retrets contra el partit a Twitter, és 'trending topic'
rivera sanchez camacho
rivera sanchez camacho

L’auge de Ciutadans en els mitjans de comunicació i les enquestes ha generat una reacció a la Xarxa que intenta ensorrar (o, si més no contrapesar) la influència creixent d’aquesta formació en la política estatal.

Mitjançant el hashtag #DesmontandoACiudadanos, que ha esdevingut trending topic espanyol, s’estan divulgant aquest dilluns a Twitter una munió de missatges crítics sobre la dècada de trajectòria política de la formació que lidera Albert Rivera.

Entre altres, n’hi ha que assenyalen amb relació a Rivera que un antic afiliat del PP com ell encapçala un partit que es defineix de centre-esquerra, que va declarar que anomenar matrimoni a una unió d’homosexuals genera “tensions innecessàries i evitables”, i també que s’ha manifestat al costat d’ultradretans.

Sobre el partit, assenyalen principalment les similituds d’algunes de les seves propostes amb les del PP, de qui diuen que la formació taronja és una marca blanca, així com el transvasament de militants amb formacions d’ultradreta, la seva aliança amb la plataforma euroescèptica conservadora Libertas en les eleccions europees del 2009 i les seves reticències a impulsar determinades mesures de suport a la sanitat pública.

Una bona síntesi de tot plegat és un vídeo titulat “Desmontando a Ciudadanos”, on el mateix usuari que va emprar #DesmontandoACiudadanos per primer cop a Twitter (segons startahashtag.com) publica una compilació de perles del passat per argumentar que el ‘nou’ partit alternativa a l’Estat no és nou, ni progressista, ni porta la regeneració a la política, i que es troba més a prop de les elits que de la gent del carrer.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.