La precarietat laboral surt al carrer

"Aquests sindicats no ens representen", criden a CCOO i UGT els tècnics de Movistar en vaga
Tècnics de Movistar en vaga, a plaça Catedral
Tècnics de Movistar en vaga, a plaça Catedral

Treballadors de Catalunya Bank, de Parcs i Jardins, de Gas Gas, de Galetes Virginia, de Correus, dels Transports de mercaderies, subcontractats per les grans empreses de subministraments elèctrics i de telefonia, de la sanitat, de l’educació… han sortit aquest 1 de maig a manifestar-se pels carrers del centre de Barcelona per deixar palès el seu malestar per la precarietat de les seves condicions contractuals. Els representants dels sindicats majoritaris pronunciaven els seus discursos en una tarima a la plaça de la Catedral mentre encara hi havia gent sortint de la plaça de Catalunya. Pel camí, unes 60.000 persones omplien plaça Urquinaona i Via Laietana.

I entre totes les reivindicacions, la ‘marea blava’ dels tècnics de Movistar en vaga són els que més s’han fet sentir. Han omplert els graons donen accés a la Catedral i han cridat: “Aquests sindicats no ens representen”, mentre el secretari de CCOO, Joan Carles Gallego, pronunciava el seu discurs.

Des d’UGT, Josep Maria Álvarez ha insistit en crear “una majoria forta que foti fora aquest govern de corruptes”. Gallego, de la seva banda, ha carregat contra la reforma laboral aprovada pel PP: “Hem sortit de la recessió però la crisi segueix instal·la en la gent, que viu pitjor que fa set o vuit anys”.

La manifestació convocada pel sindicat CGT a Barcelona ha aplegat més d’un miler de persones.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides