Més crítiques a Trias per instrumentalitzar l’ajuntament

L'alcalde ja va advertir que continuaria amb la seva agenda d'actes malgrat l'avís de la Junta Electoral
Xavier Trias a l'esmorzar informatiu
Xavier Trias a l'esmorzar informatiu

Fins al 18 d’abril, l’alcaldable de CiU a Barcelona, Xavier Trias, havia promocionat la seva candidatura mitjançat la intervenció en una quinzena d’actes o d’inauguracions encobertes. Gairebé un acte electoral per dia. Aquest motiu va dur tres formacions a denunciar l’alcalde davant la Junta Electoral, que els va donar la raó i va prohibir continuar fent “actes no permesos” en període preelectoral.

El darrer acte que ha aixecat polseguera ha estat arran de la mort d’un professor a mans d’un alumne a l’Institut Joan Fuster, on l’alcalde i la consellera Rigau han presidit una concentració silenciosa. Algunes veus han criticat que a l’informatiu de TV3 només sortissin les cares de Trias i Rigau.

Trias va dir que acataria la resolució de la Junta, però va advertir que continuaria “fent vida normal d’un alcalde que compagina l’agenda amb una situació electoral”. Aquest diumenge va presentar un vídeo que recordava les actuacions que el seu equip de govern ha dut a terme durant el mandat actual.

La LOREG prohibeix qualsevol acte “organitzat, finançat directa o indirectament, pels poder públics que al·ludeixi a fites obtingudes”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides