Dinamita de De la Rosa contra Mas i Trias

El financer sobre l'alcalde de Barcelona: "Si jo expliqués això, ell ha de deixar l'alcaldia"
L'alcalde Trias
L'alcalde Trias

Entre les confidències més sucoses de Javier de la Rosa al ‘petit Nicolás”, revelades per Público, hi ha les relacionades amb Xavier Trias i Artur Mas.

Diu que Trias fou “íntim amic meu”, que “ha pujat a Convergència pel suport que jo li he donat a Pujol”. I afegeix que quan De la Rosa i Pujol van tenir problemes, es van trobar a casa de Trias i “li vaig reclamar a Pujol els diners que personalment li havia donat”, explica el financer. Trias “es va posar enmig”, recorda a més. “Em van donar 200 milions de pessetes”, que assegura que procedien de Botín, de Suqué (de Casinos) i de Sumarroca, per pagar, segons diu, l’advocat Cristóbal Martell. “Fixa’t si Trias està implicat”, “si jo expliqués això, ell ha de deixar l’alcaldia”, li diu al ‘petit Nicolás’. “Ara ja no som amics”, aclareix.

De la Rosa també evoca una comunicació amb ell via Whatsapp: “Llavors l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, em va enviar un whatsapp, que no he conservat, és una pena, en el qual em diu: ‘M’ha dit Jorge Fernández que estàs col·laborant amb un comissari de Policia i amb el PP per fer un informe … ‘Llavors em vaig cabrejar, perquè era veritat”.

Mas i Massot
“Felip Massot té els diners d’Artur Mas”, assegura De la Rosa. “Quan diuen que muntem una farra al vaixell de Felip Massot (…) jo estava amb ells a Formentera“, i assegura que “parlaven dels diners de fora amb tota tranquil·litat”. I precisa que els diners que suposadament guarda Massot són de l’actual president català i no del seu pare, Artur Mas i Barnet.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari