Mas avala i lloa la gestió de Boi Ruiz

Partits i entitats demanen al Govern que aturi el consorci de Lleida
Mas durant la sessió de control al Parlament
Mas durant la sessió de control al Parlament

El Ple parlamentari d’aquest dimecres ha servit per constatar que el president Mas avala les polítiques privatizadores de Boi Ruiz. CUP i ICV han recordat que una majoria de la Cambra ha reprovat la gestió del conseller al capdavant de Salut. “Jo no puc desautoritzar un conseller que està actuant correctament”, ha replicat Mas.

“Hem reprovat la gestió en matèria de salut. La degradació del servei i la precarització. La gent ha parlat. Quatre grups hem demanat un ple extraordinari sobre la matèria. Aquest govern té un problema, que el conseller Boi Ruiz no respecta el mandat parlamentari”, ha dit l’ecosocialista Joan Herrera.

“Estem en un tràmit d’informació pública. Potser hauran de canviar de discurs quan acabi. Demano que si s’han de complir les resolucions del Parlament, que es compleixin les lleis del Parlament, i n’hi ha una que empara explícitament el consorci de Lleida i que es va aprovar quan vostès governaven”, ha replicat Mas a Herrera.

La parlamentària de la CUP, Isabel Vallet, ha recordat al president que s’han recollit 38.500 signatures contra el Consorci Sanitari de Lleida.

Metges de Catalunya, el sindicat majoritari del ram, s’ha sumat a la CUP a l’hora de presentar al·legacions contra el polèmic projecte. Consideren que el consorci “obre les portes de la privatització de la sanitat i suposa la creació innecessària d’un nou ens”.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari