Vicky Álvarez desmunta la versió de Sánchez-Camacho

L'examant de Pujol Ferrusola explica la implicació de PSC i PP en la gravació de La Camarga
Victoria Álvarez al Parlament
Victoria Álvarez al Parlament

“El dinar no era per parlar de Jordi Pujol Ferrusola. Que gravin i manipulin una conversa, que la utilitzin, que em facin declarar a l’Audiència… tot plegat per l’ús polític d’una trobada em sembla una aberració”, ha iniciat aquest divendres Victòria Álvarez, la seva compareixença a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció. L’examant del Júnior ha insinuat que l’exdirigent del PSC, José Zaragoza, i la líder del PP, Sánchez-Camacho, tenien una relació i que van pactar gravar la conversa que ella mateixa va mantenir amb Camacho al restaurant La Camarga.

Álvarez també ha assegurat que l’àudio que es va difondre ha estat “manipulat”. “L’Alicia parla malament d’algun càrrecs del seu partit”, ha dit. Sense entrar en detall, també ha dit, de la mateixa manera que han fet les detectius que han assistit a la comissió, que “Camacho i Zaragoza van pactar gravar la conversa de La Camarga en els seus ratets d’oci”.

“Si tu ets conscient que t’estan gravant no tens por de dir allò que vulguis, perquè saps que després pots tallar per on vulguis”, ha dit de l’àudio”. Álvarez ha assegurat que el PP i Sánchez-Camacho la van “enganyar” perquè coneixien la gravació. “Tu no denunciïs que és molt car i espera que ja ho farem nosaltres”, ha explicat que li va dir la líder del PP.

“No es pot arribar amb un ministre directament i arrasar una oficina i detenir tres persones durant tres dies”, ha dit, respecte l’empresonament de la detectiu de Método3, Elisenda Villena.

El blanqueig del Júnior
“Jordi Pujol Ferrusola baixava bosses amb bitllets de 500euros, d’Andorra cap a Barcelona i després a Madrid. Jo mai he canviat la meva versió”, ha explicat. “Després vam canviar la ruta: anàvem fins a Lleida ai allà agafàvem l’AVE. A l’estació de Lleida, en una motxilla que va obrir hi havia un feix de bitllets. Hi havia 400.000 i escaig euros. A Madrid anava a veure el seu germà Oleguer i d’altres”, ha dit.

“M’ho vaig menjar jo sola i em va fer molt mal, però no vull parlar d’això perquè vaig estar en tractament i ja ho tinc solucionat i no vull que es desviï el tema”, ha dit dels suposats maltractaments que va patir per part del primogènit de l’expresident. Del Júnior ha dit que és “una persona que aixeca fàcilment la mà”.

Degut a la presència d’Artur Mas a la inauguració de Puerto Rosario, una inversió de Júnior a l’Argentina, Álvarez s’ha referit al president català com “el vuitè fill” dels Pujol Ferrusola.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari