Camacho: “La gravació de La Camarga ha estat manipulada”

La presidenta del PP justifica que digués durant el dinar que té un "fiscal de confiança"
Título de la imagen
Título de la imagen

“He actuat sempre d’acord amb la legalitat”, ha dit aquest divendres la presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, qui ha comparegut a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció. Camacho ha assegurat que la gravació que va difondre aquest digital no era autèntica. “Es van filtrar fragments de la suposada gravació. Alguns editats i això està consignat per notari. Són respostes que no corresponen a les preguntes. Van estar manipulades”.

“No sabia en cap moment que m’estaven gravant. No hauria parlat de policies, de fiscals ni de temes personals”, respost la dirigent, preguntava sobre si sabia que l’estaven gravant.”Per què renuncia a conèixer qui va ordenar les gravacions?”, han preguntat els diputats a Sánchez-Camacho, per esbrinar si hi va haver un pacte de silenci entre ella i l’ex dirigent socialista José Zaragoza. “Decideixo que amb l’assentiment judicial amb el qual l’empresa assumeix la responsabilitat de qui ha facilitat la difusió de la gravació ja n’hi ha prou”, ha contestat.

La líder dels populars catalans ha insistit que “no hi ha cap pacte de silenci, només hi ha informacions i rumors” i que el primer cop que sent parlar de Método3 és quan la truquen d’un mitjà de comunicació per advertir-la de la filtració de la gravació del dinar.

Camacho ha aclarit que després de la conversa amb Vicky Álvarez no va denunciar perquè “eren coses poc definides. No hi havia noms concrets ni dades. No hi ha proves documentals que jo pugui aportar a un judici”. “Quan m’adono que una persona està atemorida per un presumpte cas de maltractaments –ha dit en al·lusió al Júnior i la seva examant- hauria fet qualsevol cosa per ajudar-la a ella”.

“Després d’haver tingut responsabilitats hi ha persones que t’expliquen coses. Jo vaig ser quatre anys portaveu de la comissió d’Interior al Congrés”, ha dit per justificar la frase que diu durant el dinar a La Camarga sobre un “fiscal de confiança”.

Camacho ha aclarit que el cap de gabinet del president Rajoy li va passar el contacte d’Álvarez perquè la col·loqués al partit. “Un company de partit, Jorge Moargas, em va posar en contacte amb Vicky Álvarez perquè deia que volia col·laborar amb el partit”, ha dit.

“No tinc diners a cap paradís fiscal. Els tinc aquí a Catalunya perquè soc una patriota espanyola i catalana”, ha assegurat.

Camacho ha reivindicat l’autoria d’una comissió, aquesta sobre el frau, que van impulsar ICV, CUP, C’s i ERC. “Albert Rivera i Joan Herrera van considerar “innecessària”. Anna Simó va dir que només s’havia d’investigar davant les autoritats judicials i el conseller Vila va dir que era “un escarni que l’expresident no mereixia”, ha dit la presidenta del PP.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari