Arxivat el cas dels espionatges a can Barça

El jutge no troba prou substanciades les acusacions
laporta
laporta

El cas dels espionatges a can Barça, una trama ordida durant l’etapa de Joan Laporta a la presidència del club, ha fet un gir inesperat aquest divendres. El jutge ha arxivat provisionalment la querella presentada pel FC Barcelona i ha desimputat l’exdirector general del club Joan Oliver i l’exdirector de seguretat Xavier Martorell.

El jutge considera que no s’han substanciat prou les acusacions. L’acte d’arxiu de la querella, de caràcter provisional, no esmenta ni es refereix a la petició del soci Oriol Giralt -qui volia que s’imputés també Laporta-. Giralt presentarà un recurs; el Barça, que també ho pot fer, no s’ha manifestat encara en aquest sentit.

Giralt -el mateix soci que va presentar la moció de censura contra Laporta fa set anys- havia lliurat al jutge recentment informes d’espionatge de l’agència Método 3 pagats amb diners del club que no tenien justificació amb les activitats pròpies del Barça. Entre aquests dossiers figuren els realitzats sobre dues exparelles de Laporta, anàlisis del futur polític de Laporta (com els elaborats sobre el líder de Reagrupament, Joan Carretero) i seguiments a periodistes, alguns dels quals ha publicat EL TRIANGLE.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari