La Fiscalia investiga la contractació municipal de Marta Pujol

Ocupa la plaça d'arquitecta a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt des del 1996
Marta Pujol Ferrusola
Marta Pujol Ferrusola

Arran de la declaració de Marta Pujol Ferrusola a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció, el fiscal en cap de l’àrea de Mataró ha obert una investigació sobre la contractació de la filla gran de l’expresident per part de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. L’objectiu és aclarir les condicions amb què l’arquitecta exerceix la seva feina al consistori sense haver accedir a la plaça mitjançant concurs públic.

El comunicat difós per Fiscalia contextualitza l’obertura de diligències per la possible comissió de delictes per “absència de contractació”. Pujol Ferrusola està contractada per l’Ajuntament i des del 1996 ocupa la plaça d’arquitecta municipal en virtut d’un contracte vigent fins al 2004.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides