Quins famosos guanyen més amb les sicavs?

Gerard Piqué
Gerard Piqué

Molts famosos decideixen posar part de les seves fortunes a societats d’inversió de capital variable, sicavs, que només tributen l’11% de l’impost de societats. Qui més diners va guanyar l’any passat, informa Vozpópuli, va ser l’exjugador del Reial Madrid, Roberto Carlos, a través de Rodasil, gestionada per Banco Madrid, que va obtenir un rendiment del 12,52% i va situar el seu patrimoni en 2,85 milions d’euros.

Amb una rendibilitat del 5,16%, la sicav del jugador del Barça, Gerard Piqué, va elevar el seu patrimoni fins als 11,87 milions, davant dels 10,32 milions que tenia al desembre de 2013.

Peñafiel d’Inversions és la sicav del cineasta Narciso ‘Chicho’ Ibáñez Serrador, que gestiona InverCaixa i tenia un patrimoni de 13,36 milions al tancament de 2014, gairebé un milió d’euros més que el 2013.

Altres famosos que han fet un bon negoci amb les seves sicavs: la comunicadora Ana Rosa Quintana, el torero el Juli, els exesportistes Iván de la Peña, Óscar Freire i el constructor Josep Lluís Núñez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides