La Justícia investigarà si Camps va malversar amb la F1

El TSJCV admet a tràmit la querella d'Anticorrupció
paco camps
paco camps

La suposada malversació de diners públics i prevaricació de l’expresident valencià Francisco Camps amb l’organització de la Fórmula 1 serà investigada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Aquest tribunal ha admès a tràmit la querella presentada per la Fiscalia Anticorrupció, que assenyala Camps com el cervell responsable i negociador d’un desviament continuat de diners públics a Valmor, una de les societats vinculades a l’organització de la F1 a València, esdeveniment que es va celebrar entre el 2008 i el 2012.

La Fiscalia creu que hi ha indicis delictius sòlids contra Camps, de qui se sospita que va emprar Valmor com a tapadora per pactar amb Bernie Ecclestone la celebració del gran premi, mentre era la Generalitat Valenciana qui posava els diners.

A banda de l’expresident Camps, també s’indagarà en el paper de l’excosellera Lola Johnson, acusada, a més, de delicte societari, i en el de l’expilot Jorge Martínez Aspar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides