Reben els Pujol al jutjat amb crits de “lladres”

El matrimoni i tres dels seus fills han d'aclarir davant el jutge l'origen dels diners d'Andorra
Entrada als jutjats del matrimoni Pujol Ferrusola
Entrada als jutjats del matrimoni Pujol Ferrusola

A dos quarts de deu del matí d’aquest dimarts, mitja hora abans de la seva cita amb la titular del jutjat d’Instrucció 31, s’han personat a la Ciutat de la Justícia de la Gran Via barcelonina Jordi Pujol, i la seva dona, Marta Ferrusola, per aclarir l’origen dels diners que l’expresident de la Generalitat va confessar tenir a Andorra.

El matrimoni Pujol ha estat rebut amb crits de “lladres” per part d’una vintena de persones que els esperaven amb alguna pancarta crítica i bitllets falsos de 500 euros amb la cara de l’expresident estampada. Dins l’edifici de Justícia, algun funcionari ha fet sonar una botzina mentre es dirigien al jutjat.

Tres dels seus fills, Oleguer, Pere i Mireia, també estan citats a declarar aquest dimarts. Imputats arran d’un informe de l’Agència Tributària que detallava l’increment del patrimoni del clan en el darrer any, a partir de les declaracions de renda i patrimoni complementàries que els Pujol van presentar davant l’Agència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides