Gaspart cau a mitges de la cúpula de la CEOE

Deixa de ser vicepresident, però repeteix al capdavant del Consell de Turisme
Sense títol
Sense títol

La Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) ha anunciat aquest dimecres la nova configuració la seva cúpula. Després de la seva ajustada reelecció com a president, Juan Rosell no mantindrà com a vicepresident a Joan Gaspart, el grup hoteler del qual, Husa, pateix greus problemes de tresoreria i deute. En canvi, Gaspart conserva la presidència del Consell de Turisme.

El president de Telefònica, César Alierta, tampoc s’incorpora a la comissió executiva de la ‘renovada’ CEOE, com s’havia informat en un primer moment. Sí que en formarà part el vicepresident de la companyia, Julio Linares. La CEOE ha retallat vicepresidències fins a tenir només quatre, com disposa el darrer canvi d’estatuts: la del president de Cepyme, Antonio Garamendi (derrotat en les eleccions per Rosell), i les de Juan Pablo Lázaro, Joaquim Gay de Montellà i José Vicente González, caps de les patronals madrilenya, catalana (Foment del Treball) i valenciana, respectivament.

Així doncs, Rosell deixa fora de les vicepresidències les organitzacions sectorials, tot prescindint de Javier Ferrer (Confemetal), Juan Lezcano (CNC: construcció) -tots dos van donar suport a Garamendi- i Pilar González de Frutos (Unespa: assegurances), que, malgrat això, integraran la comissió executiva i presidiran una comissió sectorial cadascun.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari