L’empresari José Mestre torna a la presó

Ha estat condemnat a 12 anys per narcotràfic
jose mestre
jose mestre

Era un dels empresaris més rics de Catalunya, molt amic del rei Joan Carles I i del fill primogènit del president Jordi Pujol, però ara torna a ingressar a la presó. Parlem de José Mestre, el “rei del port”, que va ser detingut el 22 de juny de 2010 com a “cervell” d’una banda internacional dedicada al tràfic de cocaïna. Aleshores ja va passar un any en presó preventiva, de la qual va sortir després de dipositar una fiança de 10 milions d’euros.

Abans de l’estiu va ser jutjat i la secció tercera de l’Audiència Nacional li va imposar una condemna de 12 anys de presó per narcotràfic, a més d’una multa de 14,6 milions d’euros. L’advocat de José Mestre ha presentat recurs davant el Tribunal Suprem i durant tot aquest temps l’exdirector general de Tercat ha estat en llibertat. Però la justícia, que arrossega l’estigma de ser molt tova amb els rics, en aquesta ocasió s’ha mostrat implacable i ha ordenat el reingrés fulminant de José Mestre a la presó per complir la condemna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides