Serra, Todó i Masana, a judici pels sous de Catalunya Caixa

El jutge veu indicis de delicte un cop acabada la instrucció
Sense títol
Sense títol

Narcís Serra, Adolf Todó i Jaume Masana, antics presidents i director general adjunt de Caixa Catalunya, juntament amb 51 antics membres del consell d’administració de l’entitat aniran a judici pels augments salarials que es van assignar quan el banc estava a punt de fer fallida i havia requerit el rescat a l’Estat.

El magistrat del jutjat d’instrucció número 30 de Barcelona ha resolt la fase d’investigació amb indicis delictius per part dels directius de l’antiga entitat catalana, que va necessitar uns 12.000 milions d’euros de fons públics per no fer fallida. Segons la interlocutòria, poc abans que el FROB injectés 1.250 milions al banc, Todó i Masana van tenir un 50 i un 45% d’augment de la retribució variable, respectivament. El primer, a més, va obtenir un augment de sou de 212.000 euros en tres anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides