Quin polèmic llibre acaba de prohibir un jutjat de Barcelona?

portada la cortina de humo metodo3
portada la cortina de humo metodo3

El Jutjat de Primera Instància número 39 de Barcelona ha prohibit la publicació i distribució de l’obra La cortina de humo, escrita pels exdetectius de Método 3 Julián Peribáñez i Antonio Tamarit.

El contingut del llibre, que s’havia de publicar aquest dilluns, ha basat almenys un parell d’articles que ha publicat El Confidencial Digital aquesta setmana, que també han estat retirats perquè la divulgació del contingut també podria violar la resolució judicial, segons ha advertit a aquell digital el representant legal de l’exdirector de l’agència, Francisco Marco.

El jutjat ha motivat la seva decisió en una possible vulneració de l’article 50.1 de la Llei de Seguretat Privada, que estableix l’obligació de guardar el secret sobre les indagacions als investigadors professionals.

En els articles retirats per El Confidencial Digital es parlava de les investigacions de Método 3 sobre el president madrileny Ignacio González, l’expresident català José Montilla i la nena britànica desapareguda a Portugal Madeleine McCann, entre altres temes.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari