Quants delinqüents econòmics hi ha a les presons espanyoles?

Sense títol
Sense títol

615, que representen una mica menys de l’1% dels 64.000 convictes en presons espanyoles. Aquesta dada l’ha donat a conèixer Caridad Gómez Mourelo, cap de la Unitat Central de Delicte de l’Agència Tributària, durant el XXIV Congrés dels Inspectors d’Hisenda de l’Estat.

D’aquestes 615 persones engarjolades per delictes econòmics, 87 van cometre blanqueig de capitals, 300 van cometre apropiació indeguda, 150 van delinquir contra Hisenda, 50 van cometre alçament de béns, 12 van cometre delictes contra la Seguretat Social, 12 més contraban i 4 estan a la presó per delictes societaris, ha especificat Gómez Mourelo.

El fet que tan pocs siguin condemnats a penes privatives de llibertat s’explica, segons aquesta responsable de l’Agència Tributària, per les regularitzacions que alguns infractors efectuen abans d’entrar a la presó.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.